Diëtistengroep Dito

logo ditoDe naam Dito staat voor Diëtisten in Tilburg en omstreken. Wij geven advies en voorlichting op het gebied van voeding. Goede voeding is vooral gevarieerde voeding, waarin alle voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn.
Voor ieder mens ligt die verhouding anders. Onze kracht ligt dan ook in het maken van een voedingsadvies op maat. Dito biedt begeleiding bij onder ander overgewicht, ondervoeding, diabetes mellitus,  maag-darmklachten,  maaltijdvervangers, verhoogd cholesterol, oncologie, kindervoeding, hart- en vaatziekten, COPD, eetstoornissen, voedselovergevoeligheid.

Binnen onze groep is Trudy Jacobs de kinderdiëtiste en daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselovergevoeligheid (zoals voedselallergie, lactose- en fructose intolerantie, histamine-overgevoeligheid, coeliakie en prikkelbare darm)
Thea Leussink heeft zich gespecialiseerd op het gebied van ondervoeding, Ziekte van Parkinson, ongewenst gewichtsverlies, oncologie en COPD.
Willemijn Heye begeleid onder andere mensen met overgewicht die eventueel ook met maaltijdvervangers willen afvallen. Daarnaast kan zij door middel van een impedantie meting de samenstelling van het lichaam meten.
Een diëtist wordt voor 3 uur vergoed in het basispakket van elke zorgverzekeraar, daarnaast hebben diverse zorgverzekeraars de diëtist nog opgenomen in de aanvullende verzekering .

Contactgegevens

Moergestelseweg 22
5062 JW Oisterwijk
Algemeen nummer DITO: 013-7440384
info@dietistengroep-dito.nl
www.dietistengroep-dito.nl

Willemijn Heye
06 – 48 77 18 72
w.heye@dietistengroep-dito.nl

Thea Leussink
06 – 11 71 67 73
t.leussink@dietistengroep-dito.nl

Trudy Jacobs
06 – 53 63 13 73
t.jacobs@dietistengroep-dito.nl

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak.
Telefonisch zijn wij dagelijks tijdens kantooruren te bereiken.

Aanwezigheid in Oisterwijk:
Willemijn Heye: in alle even weken op donderdag.
Thea Leussink: 2e en 4e maandag van de maand en 2e en 4e vrijdag van de maand.
Trudy Jacobs: oneven weken op dinsdag en even weken op donderdag.

Medewerkers

Willemijn Heye
willemijn heijmans

Thea Leussink
thea leussink

Trudy Jacobs