Psychologenpraktijk Anita Schook & Jesca Smulders

logo psychologenpraktijkIn Medisch centrum de Voorste Stroom zit Psychologenpraktijk Anita Schook en Jesca Smulders. Zij hebben jarenlange ervaring in de hulpverlening aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. In het centrum zijn er korte lijnen met de huisartsen en andere hulpverleners.

Anita Schook is GZ-psycholoog en psychotherapeut en behandelt volwassenen vanaf 18 jaar. U kunt bij haar terecht voor zowel korte als langer durende (psycho)therapie.. Ook partnerrelatietherapie, coaching en mediation zijn mogelijk.

Jesca Smulders is GZ-psycholoog en orthopedagoog en behandelt jeugd vanaf 6 jaar en volwassenen. U kunt bij haar terecht voor kortdurende behandelingen.  Per 1 januari 2018 is Jesca Smulders alleen werkzaam in haar praktijk in het Medisch Centrum Moergestel, Raadhuisstraat 32.

Als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van uw behandeling door uw ziektekostenverzekeraar is verwijzing door de huisarts noodzakelijk. Voor actuele informatie over vergoedingen kunt u de website raadplegen.

Contactgegevens

Moergestelseweg 22A
5062 JW Oisterwijk
www.psychologenschooksmulders.nl

Anita Schook
06 – 43 85 71 18
anita@psychologenschooksmulders.nl

Jesca Smulders
06 – 46 26 55 00
jesca@psychologenschooksmulders.nl

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak.
Anita Schook is telefonisch bereikbaar op maandagmiddag t/m vrijdag.
Jesca Smulders is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdagmorgen.

Medewerkers

Anita Schook
anita schook

Jesca Smulders
jesca smulders